Fernando de la Caransebes la preselectiile Romanii au Talent! “M-am dus la Mihai Petre sa ii trag una cu microfonul!”

Fernando de la Caransebes la preselectiile Romanii au Talent! “M-am dus la Mihai Petre sa ii trag una cu microfonul!”
Articole recomandate

La preselectiile „Romanii au talent” de la Timisoara organizatorii au avut parte de o mare surpriza. Printre concurenti s-a regasit si Fernando de la Caransebes, care a vrut sa demonstreze ca merita sa apara la show-ul de la PRO TV.
Fernando a considerat, probabil, ca are calitatile necesare pentru a face fata unui concurs de anvergura celui de la PRO TV, insa pentru orice eventualitate a avut pregatit si „planul B”, in cazul in care juratii stramba din nas. Ceea ce s-a intamplat pe scena este de-a dreptul halucinant, daca ne luam dupa ce ne-a povestit chiar protagonistul momentului.
„Am intrat pe scena si cred ca m-au recunoscut imediat (membrii juriului, n.r.). Sau cel putin asa cred. Probabil se asteptau sa cant o manea, dar eu mi-am schimbat stilul acum, cant mai mult populare. Asa ca am bagat o piesa din Banat… Andrei i-a placut foarte mult, am vazut-o de pe scena. Mihai Petre se uita urat la mine, asa ca m-am dus la el si i-am tras cu microfonul in cap. Bine, nu chiar i-am tras… M-am dat la el doar… asa, pentru show”, sustine Fernando de la Caransebes. Miscarea nu a fost una prea inspirata, pentru ca artistul ar fi fost respins cu brio de juriul emisiunii. Canataretul care a lansat cu ceva vreme in urma celebrul hit „M-am casatorit cu-n barbat tampit” spune ca momentul a fost atat de tare incat nu crede ca PRO TV-ul il va difuza. „S-ar putea sa nu dea imaginile cu mine. De fapt, nici nu sunt foarte sigur daca aveam voie sa va povestesc lucrurile astea”, a spus Fernando.


Sursa: wowbiz.roFernando de la Caransebes la preselectiile Romanii au Talent! “M-am dus la Mihai Petre sa ii trag una cu microfonul!” 7 10 606

Lasa un comentariu

LifeStyle

Cele mai hilare legi pentru consumatorii de bere

Cele mai hilare legi pentru consumatorii de bere

Cat de des vezi un scotian beat in posesia unei vaci? Raspuns: Niciodata, e ilegal.Planuiesti sa te casatoresti dupa cateva beri in Marea Britanie?Nicio sansa, nu se va intampla nici asta.In [...]